Kraków, 28.05.2015 r.

Rekordowe prowizje dla polecających usługi hostingowe - rusza nowy program afiliacyjny w nazwa.pl

nazwa.pl, największy polski dostawca usług internetowych dla firm, we współpracy z Tradedoubler wprowadza program dla polecających, którego podstawowym założeniem jest pozyskiwanie Partnerów budujących sieć afiliacyjną nazwa.pl. Zasada programu jest prosta: zarabiaj, polecając usługi uznanej marki.

Do nowego programu afiliacyjnego nazwa.pl mogą przystąpić zarówno osoby fizyczne, jak i firmy. To szansa na korzystną formę współpracy, dzięki której Partner może czerpać nielimitowane zyski, rosnące z każdym poleceniem. Rozwiązanie jest szczególnie rekomendowane prowadzącym biznes w sieci: blogerom, grafikom, webmasterom czy dostawcom rozwiązań e-commerce. Za  polecenie klienta nazwa.pl wypłaci Partnerowi najwyższą na rynku usług internetowych prowizję sięgającą nawet 32% wartości transakcji.

Firma nastawiona jest na długotrwałą współpracę z polecającymi, dlatego dzieli się także zyskami za odnowienia usług. W takim przypadku można liczyć nawet na 22% kwoty odnowienia.

- Branża hostingowa opiera się na rekomendacjach. Stworzyliśmy więc proste narzędzie,  tak aby każdy z naszych klientów mógł polecać usługi nazwa.pl i dzięki temu zarabiać. Oferujemy  szeroki wachlarz usług internetowych dla polecających – od  domen  i  hostingu  po  sklepy  internetowe i certyfikaty SSL. Zapewniamy  też  pełne wsparcie – dostęp  do  narzędzi, informacji i porad praktycznych, dedykowanych ofert promocyjnych, a także gotowe kreacje banerowe do wykorzystania. Dzięki temu nasi Partnerzy będą mogli w pełni skupić się na efektywnym zwiększaniu zysków, które nie są w żaden sposób limitowane – mówi Łukasz Żur, menedżer produktu w nazwa.pl.

Program afiliacyjny nazwa.pl oparty jest na przejrzystym panelu do zarządzania i został przygotowany we współpracy z Tradedoubler, wiodącą międzynarodową firmą działającą w segmencie performance marketingu.

Więcej informacji na stronie: Zarabiaj z nami