Kraków, 13.12.2012 r.

Podwójny Webstar dla nazwa.pl

nazwa.pl, będąca liderem polskiego rynku rejestracji domen i usług hostingowych, otrzymała Webstary w dwóch kategoriach: usługi profesjonalne i strona firmowa.

Webstarfestival to konkurs promujący najlepsze polskie strony www oraz reklamy internetowe. Składa się on z dwóch etapów: głosowania Akademii Internetu, a następnie głosowania internautów. To właśnie dzięki głosom internautów, nazwa.pl  została nagrodzona aż dwoma Webstarami.

„To dla nas ogromny sukces, tym bardziej, że w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy intensywnie pracowaliśmy nad nowym projektem naszej strony. Chcieliśmy, aby była nie tylko atrakcyjna wizualnie, ale też w pełni funkcjonalna i dostosowana do potrzeb użytkowników. Cieszymy się, że ten wysiłek został doceniony przez internautów czyli naszych Klientów” – komentuje Kalina Pieciun, Dyrektor Działu Marketingu w nazwa.pl.