Koszyk

Kraków, 20.12.2012 r.

nowa oferta hostingowa od nazwa.pl

nazwa.pl, dostarczająca kompleksowe usługi dla firm z sektora MŚP, będąca jednym z liderów branży hostingowej w Europie Środkowo-Wschodniej, wprowadziła rewolucyjne zmiany w swojej ofercie. Nowe propozycje dla klientów nazwa.pl, to efekt wnikliwej analizy rynku, potrzeb użytkowników oraz zastosowania najnowocześniejszych rozwiązań.

Największe zmiany nastąpiły w ofercie hostingu współdzielonego – dotychczas dostępne opcje (Active i Active PRO) zostały wyposażone m.in. w kreator stron www, autoinstalator aplikacji, dostęp do serwera przez SSH oraz darmową domenę .pl na pierwszy rok. Nowym pakietem hostingowym jest serwer Active MAX z nielimitowaną powierzchnią dyskową oraz najwyższymi parametrami technicznymi, zapewniającymi stabilność usługi nawet w przypadku dużych serwisów. Pakiety hostingowe zostały wyposażone nie tylko w nowe funkcjonalności, ale zostały też zróżnicowane pod kątem wydajności i obowiązujących limitów.

„Oferta została skonstruowana w taki sposób, aby mogły z niej skorzystać zarówno osoby początkujące, dopiero rozpoczynające swój biznes w sieci, jak i bardziej zaawansowani użytkownicy. Co ważne, w miarę rozwoju potrzeb, klienci nazwa.pl będą mogli przechodzić na wyższe pakiety usług i korzystać z optymalnych dla nich rozwiązań” – komentuje Daniel Lisowski, Dyrektor Działu Rozwoju Produktów w nazwa.pl.

Oprócz zmian w ofercie hostingowej, pojawiły się odświeżone propozycje Stron WWW oraz nowość – kreator Stron WWW, który umożliwia stworzenie własnej strony w kilka minut bez znajomości HTML-a. Nowe Strony WWW to produkt gotowy do użytku natychmiast po zamówieniu i obejmujący bezpłatne wdrożenie materiałów klienta przez specjalistów nazwa.pl. Strony WWW są dostępne w dwóch opcjach do wyboru: Standard i Premium.

Z dniem wprowadzenia zmian, nazwa.pl uruchomiła również całodobowe wsparcie dla swoich Klientów, dzięki któremu mogą oni uzyskać pomoc o każdej porze dnia i nocy.