Kraków, 14.06.2016 r.

Krzysztof Cebrat powołany na stanowisko Prezesa Zarządu nazwa.pl

Krzysztof Cebrat, dotychczasowy Członek Zarządu nazwa.pl sp. z o.o., został powołany na stanowisko Prezesa Zarządu spółki nazwa.pl sp. z o.o.

Krzysztof Cebrat związany jest z nazwa.pl od 3 lat. Dotychczas pełnił funkcję Dyrektora Finansowego i Członka Zarządu nazwa.pl sp. z. o.o. Na stanowisku Prezesa Zarządu zastąpił Tomasza Żyłę. Skład zarządu w pozostałym zakresie nie uległ zmianie i nadal funkcję Członków Zarządu pełnią Grzegorz Piszczek oraz Piotr Zembura.

Krzysztof Cebrat posiada bogate doświadczenie w zarządzaniu firmami z branż usługowych i produkcyjnych. Na początku kariery zawodowej związany był z bankowością korporacyjną, by po kilku latach przejść do świata finansów. Od 2013 roku zarządza finansami nazwa.pl – spółki z branży IT świadczącej usługi rejestracji domen i hostingu.

Strategia przyjęta na najbliższe lata zakłada dynamiczny wzrost biznesu nazwa.pl. Naszym celem jest świadczenie najwyższej jakości usług, tak aby nasi Klienci mieli pewność, że dokonali słusznego wyboru, powierzając ważną część swojego biznesu, jaką jest obecność w sieci, w ręce sprawdzonego i kompetentnego partnera. Prowadzone przez nas działania oraz wprowadzane usługi są odpowiedzią na potrzeby naszych Klientów, a ich celem jest dostarczanie odpowiednio sprofilowanych usług, które pozwalają naszym Klientom skutecznie rozwijać swoje firmy i efektywnie prowadzić biznes – mówi Krzysztof Cebrat, Prezes Zarządu nazwa.pl sp. z o.o.

nazwa.pl jest firmą ze 100 proc. polskim kapitałem. Od 1997 roku tworzy i dostarcza kompleksowe usługi w zakresie rejestracji domen i hostingu stron www. W ofercie nazwa.pl znajdują się także: poczta elektroniczna, sklepy internetowe i certyfikaty SSL.